Gellak

Dit is een volledige nieuwe service en combineert de beste kwaliteiten van color gel en nagellak. De gellak wordt 30 sec of 2-4 min uitgehard in een led of luv lamp en heeft dus geen droogtijd meer daarna. Het is dun en flexibel als lak en het ziet er natuurlijk uit. Het bied ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Zowel voor handen als voor voeten is het ook geschikt in combinatie met gel of acryl. Wij hebben inmiddels al meer dan 200 kleuren gellak omdat het zo populair is in de salon.

Het resultaat?  3-4 weken lang een fantastische kleur met hoogglans die je niet wilt opgeven.

Er worden tips of sjablonen geplaatst voor de verlenging van de natuurlijke nagels en door middel van een liquid en acrylpoeder wordt dan een nagel gestyleerd. Er kan ook een verstevigend laagje acryl over uw eigen nagel gestyleerd worden om uw eigen natuurlijke nagels te verstevigen. Wij werken in de salon met de merken MAGNETIC, ENTITY en CREATIVE. In 1999 heb ik mijn opleiding afgerond en daarnaast heb ik vele certificaten bijgehaald voor onder andere bruidsnagels, kerstnagels, nail art en designnagels. Ik train nog steeds omdat ik het superleuk vind om mijn kwaliteiten uit te breiden en alle nieuwe facetten en technieken bij te leren. Wij werken uitsluitend op afspraak in de salon.

 


Fractional needling ecuri

Dit is een behandeling die de huid wat elastischer en sterker maakt waardoor deze er weer stralender en gladder uitziet.

Deze maakt door middel van naaldjes kleine openingen in de huid, door het speciale druksysteem wordt er actief hyaluronzuur in de huid ingebracht. Er wordt 2 tot 3 x zoveel werkstof in de huid gebracht als bij de klassieke derma roller. Fijne lijntjes en rimpeltjes door verslapping kunnen goed worden behandeld rond de mond, wangen, hals en decolleté.

Wat is Permanente Make-Up? De laatste tijd bestaat er veel belangstelling voor permanente make-up en dat is niet zo verwonderlijk want met permanente make-up zie je er namelijk altijd verzorgd uit.  Deze permanente make-up, ook wel cosmetische tatoeage genoemd,  bestaat uit het in de huid brengen van natuurlijke pigmentstoffen  met een houdbaarheid van 2 tot 5 jaar. Het toepassen van permanente make-up is een volkomen veilige methode, daar hygiëne voorop staat. De pigmentstoffen die worden gebruikt werken desinfecterend en ik werk uitsluitend met professionele apparatuur van Nouveau Contour. De wenkbrauwen, ogen en lippen bepalen voor een groot deel de uitstraling van het gezicht.

Wenkbrauwen:

De wenkbrauw is het meest bepalende voor de gezichtsuitdrukking. Afgestemd op de vorm van het gelaat word een natuurlijke wenkbrauw bepaald. Na de kleurkeuze, het intekenen en de goedkeuring van de klant, begint de pigmentatie. Daarnaast word een verdovingsvloeistof op de huid aangebracht zodat de behandeling minder gevoelig is.

Lippen:

Met permanente make-up is het ook mogelijk de lippen voller en egaler te maken. Ook hier word vooraf de vorm en de kleur van de lip-liner bepaald.

Eyeliner:

Eyeliners kunnen worden aangebracht en bijna iedereen staat een mooie eyeliner.  Een sprekend oog is het eindresultaat. Uitlopende potloodstrepen behoren tot de verleden tijd.

Permanente Make-Up  (PMU) is een uitstekende oplossing voor iedereen die:            

- moeite heeft met opmaken            

- geen volle wenkbrauwen (meer) heeft door overmatig epileren            

- vage lipcontouren heeft en/of smalle lippen            

- voor mensen die er altijd verzorgd uit willen zien

 Littekencamouflage

Littekens van bv ongelukken, operaties, brandwonden hebben altijd een andere huidstructuur. We kunnen in deze gevallen de opvallende plaatsen camoufleren door een pigmentatiebehandeling uit te voeren in de juiste huidskleur.

Niet alle littekens zijn met behulp van een behandeling te corrigeren, maar clienten die wel geholpen kunnen worden door middel van pigmentatie zijn vaak zeer verheugd en krijgen meer zelfvertouwen.

Deze behandeling gebeurt door een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat en een huidvriendelijk pigment in de huid aanbrengt. We passen de kleur zo goed mogelijk aan de eigen huidskleur aan.

 

 

Wij bieden verschillende technieken aan om uw wimpers te verlengen, dit doen wij met individuele wimpers of hele wimperstukjes van lash extend. Deze haartjes zijn synthetisch met een laagje zijde erover, ze zijn mooi dun en heel natuurlijk. We hebben 2 verschillende diktes en we hebben ook gekleurde of glitterhaartjes voor eventueel de buitenkanten en haartjes met een strasssteentje erop.

Wilt u ook een oogverblindende oogopslag? Vraag dan naar de mogelijkheden.

One by one techniek;

Dit zijn enkele wimperhaartjes die 1 op 1 eigen wimperhaartje gaan, er gaan veel haartjes op en deze behandeling duurt dus ook wat langer maar heeft een mooie volle wimperopslag. Deze techniek kan ook na 2 tot 4 weken opgevuld worden, er vallen namelijk altijd eigen natuurlijke wimpers uit binnen 30 tot 90 dagen. De kosten hiervoor zijn € 75,00 voor een nieuwe set en het opvullen hiervan kost vanaf € 25,00.

Lash extend 2 go;

Dit zijn individuele haartjes of dubbele haartjes in een stukje, die worden sneller tussen de eigen wimperhaartjes gezet en hierbij duurt de behandeling minder lang en zijn minder kostbaar, deze hebben we in verschillende technieken. Ook hierbij kunnen er gekleurde

en glitterwimpers worden ingezet.

  • Strip lashes; dit zijn hele wimperstukjes die er in zijn geheel op gaan, deze blijven max 2 dagen zitten en zijn thuis te hergebruiken. De kosten hiervoor zijn € 13,95
  • Double lashes; dit zijn dubbele of driedubbele haartjes die aan en tussen de eigen wimperhaartjes worden geplaatst, deze bouw je op in rijen en zorgen ook voor eenvolle oogopslag. Deze blijven 2 weken zitten en daarna moeten ze vervangen worden.       De kosten hiervoor zijn € 32,50
  • Express lashes; dit is dezelfde methode als de double lashes maar dan met enkele wimperhaartjes, ook in verschillende diktes en lengtes. De kosten hiervoor zijn € 37,50
  • Lower lashes; dit zijn wimperhaartjes voor de onderste wimpers, dit zijn korte haartjes om aan de onderkant ertussen te zetten voor een vollere oogopslag. De kosten hiervoor zijn € 5,00 extra en blijven ongeveer 1 tot 1,5 week zitten.

Er zijn wel een aantal adviezen voor de nazorg thuis:

  • Gebruik geen mascara
  • Verwijder  nooit uw wimperextensions zelf
  • Trek niet aan de wimpers
  • Wrijf niet in uw ogen
  • Gedurende 4 uur na de behandeling maak uw wimpers niet nat

Ik bied in mijn salon ook bruidsarrangementen aan, want op deze speciale dag wilt u er toch ook stralend uitzien?!

Bruidsarrangement nagels:

houdt in dat ik uw handen lekker verzorg en dat ik een mooie set acrylnagels plaats met eventueel een mooie strass-steen of versiering. Daarbij geef ik een 24uurs service en dat houdt in dat wanneer u op uw trouwdag een nagel afbreekt ik de nagel kom maken. Ideaal want dan hoeft u zichzelf daar niet druk over te maken, succes verzekerd.

Bruidsarrangement make-up:

houdt in dat ik vooraf een proefmake-up aanbreng zodat u zelf kunt kijken wat u mooi vindt en wat bij uw gezicht past. Op de trouwdag zelf krijgt u dan de make-up die u gekozen heeft en daar gaat dan een ampul onder zodat de make-up de hele dag blijft zitten.

Bruidsarrangement all-in:

Bovenstaande arrangementen samen, dus het bruidsarrangement nagels + make-up.

Wij hebben verschillende technieken waardoor niemand zich meer kaal hoeft te voelen.

Hair rescue program; is een behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben en maakt je haardos, wenkbrauwen en wimpers geleidelijk voller.

Er zitten essentiele vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Met een speciale naald wordt eerst een stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Binnen enkele weken ziet nagenoeg iedereen de eerste resultaten: je haar wordt dikker, vitaler, krachtiger en donkerder.

Dit kan ook in de wenkbrauwen gepigmenteerd worden zodat je met permanente make-up echt haar terugkrijgt in de wenkbrauw voor een veel natuurlijk uiterlijk.

Na deze behandeling in de salon moeten mensen thuis elke avond hair rescue scalp lotion gaan gebruiken. Het is belangrijk om dit elke dag te doen, net als tanden poetsen. Hair rescue scalp lotion werkt samen met de behandeling en bevordert eveneens de aanmaak en levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels.

Hair rescue program is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval, niet voor mensen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Als de huid gevoelig is kan er vooraf een laagje emla verdovingscrème worden aangebracht, die maakt de behandeling nagenoeg gevoelloos.

Hoe lang duurt de behandeling?

Voor het beste resultaat wordt de behandeling in 2 tot 4 sessies uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het of je je haar langzaam weer terug krijgt. Tussen de behandelingen zit een genezingstijd van gemiddeld 4 weken.